MALATYA / BATTALGAZİ - Battalgazi Görme Engelliler Ortaokulu

Etiket Sonuçları: YAS

Şbt

6/02/2023 TARİHİNDE İLİMİZDE VE BÖLGEMİZDE GERÇEKLEŞEN DEPREM NEDENİ İLE BAŞTA ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİ VE AİLELERİMİZ OLMAK ÜZERE TÜM TÜRKİYEMİZE GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİZİ SUNARIZ. BU DEPREMDE HAYATINI KAYBEDENLERE ALLAHTAN RAHMET VE YARARLANANLARA ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

İHTİYACI OLAN VE DESTEK ALMAK İSTEYEN VELİLEİRMİZ OKULUMUZA BAŞVURABİLİRLER.

ELİMİZDEN NE GELİYORSA DESTEK VERMEYE HAZIR OLDUĞUMUZU BELİRTİRİZ.

ELELE VEREREK BU SÜRECİ ATLATACAĞIMIZA İNANIYORUZ.

Ara

Battalgazi Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezini ziyaretimizde öğrencilerimiz keyifli anlar yaşadı. Nazik misafirperverlikleri ve ilgileri için Engelsiz Yaşam Merkezi yöneticilerine ve personellerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Kas

Özel gereksinimli bireylerin hayatlarını kolaylaştırmak, eşit fırsatlar sunmak, geleceğe umutla bakmalarını sağlamak amacıyla faaliyetler yürüten Battalgazi Engelsiz Yaşam Merkezi, Malatya Gençlik Görme Engelliler Spor Kulübü ve Dilek Eğitim Derneği tarafından okulumuza anlamlı ziyaretler gerçekleşti. Ziyaretler kapsamında görme yetersizliğine sahip öğrencilerimize yönelik yapılacak etkinlikler ve sportif faaliyetler hakkında karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunuldu.

Okulumuza nazik ziyaretleri için Battalgazi Engelsiz Yaşam Merkezi Halkla İlişkiler Departmanından Sayın Gülşah BİTMEZ ve Sayın Ramazan PİLİÇ'e, Malatya Gençlik Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Sayın Levent ÇELİK'e ve Dilek Eğitim Derneği Başkanı Sayın Zeki ERDEM'e teşekkürlerimizi sunuyoruz.