MALATYA / BATTALGAZİ - Battalgazi Görme Engelliler Ortaokulu

May

Malatya İl Milli eğitim Müdür Yardımcımz Sayın Süryal SARIBAŞ, Battalgazi İlçe Milli eğitim Şube Müdürümüz Sayın Yalçın Taşpınar, Yeşilyurt İlçe Milli eğitim Şube müdürü Fatih ERDİM ve Özel eğitim Okulları Kurum müdürlerinin katılımı ile Nisan Ayı Özel e.ğitim kurum müdürleri toplantısı gerçekleştirildi.

Nis

23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramımızı öğretmenlerimizin hazırladığı programla kutladık. Gençlik ve Spor Müdürlüğümüzün gösteri ekibine ve emek veren öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

2 NİSAN OTİZM FARKINDALİK GÜNÜ

ÖĞRETMEN VE PERSONELLERİMİZ İLE BİRLİKTE İFTAR YEMEĞİ DÜZENLEDİK

21 MART DOWN SENDROMU GÜNÜ

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ ETKİNLİĞİ

2 NİSAN OTİZM FARKINDALİK GÜNÜ

Şbt

6/02/2023 TARİHİNDE İLİMİZDE VE BÖLGEMİZDE GERÇEKLEŞEN DEPREM NEDENİ İLE BAŞTA ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİ VE AİLELERİMİZ OLMAK ÜZERE TÜM TÜRKİYEMİZE GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİZİ SUNARIZ. BU DEPREMDE HAYATINI KAYBEDENLERE ALLAHTAN RAHMET VE YARARLANANLARA ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

İHTİYACI OLAN VE DESTEK ALMAK İSTEYEN VELİLEİRMİZ OKULUMUZA BAŞVURABİLİRLER.

ELİMİZDEN NE GELİYORSA DESTEK VERMEYE HAZIR OLDUĞUMUZU BELİRTİRİZ.

ELELE VEREREK BU SÜRECİ ATLATACAĞIMIZA İNANIYORUZ.

Ock

ÖĞRETMENLERİMİZ MEHMET AKBAŞ VE ASIM MEHMET PEKER TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN BEYAZ BASTON ENGELLİLER HAFTASI PROGRAMIMIZI TAMAMLADIK. EMEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

TÜM ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZİN KATILIMI İLE YERLİ MALI HAFTASI PROGRAMIMIZI YAPTIK. EMEL VEREN HERKESE ŞÜKRANLARIMIZI SUNARIZ.

Ekm

2022/2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTIMIZI TAMAMLADIK. OKUL AİLE BİRLİĞİ BAŞKANIMIZ OLARAK HAMIN UZUN SEÇİLMİŞTİR.

Ekm

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen 2021-1-TR01-KA121-SCH-000009953 Okul Eğitimi Akreditasyonu Projesi kapsamında 2021-2022 ERASMUS+ Akreditasyon Süreci için planladığımız etkinliklerden "Ailemle Oyun Oynuyorum" etkinliğini gerçekleştirdik.

Ekm

OKULUMUZDA HASTALIĞA YAKALANARAK TEDEVİ ALTINA ALINAN VE KAZA SONUCU YARALANAN ÖĞRENCİLERİMİZE HASTANE ZİYERETİNDE BULUNDUK. TOPLAM 3 ÖĞRENCİMİZİ ZİYARET ETTİK, ÖĞRENCİ,LERİMİZE VE TÜM HASTALARA ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

Ekm

OKULUMUZDA İKİ BUÇUK SENE GÖREV YAPAN MÜDÜRMÜZ KAZIM ALKAN İÇİN VEDA YEMEĞİ DÜZENLEDİK. ÖĞRETMENLERİMİZİN TAMAMNINA YAKIN KATILIMI İLE DÜZENLENEN YEMEK SONRASI MÜDÜRÜMÜZE PLAKET VE HEDİYE TAKDİMİNDE BULUNDUK.

Ekm

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen 2021-1-TR01-KA121-SCH-000009953 Okul Eğitimi Akreditasyonu Projesi kapsamında 2021-2022 ERASMUS+ Akreditasyon Süreci için Mowenpic hotelde düzenlenen sergide projemizi tanıttık. Standımızda görev alan öğretmenlerimiz Mehmet AKBAŞ ve Serap ÖZCAN ATİLA'ya teşekkür ediyoruz.